Dobrodošli u Sultan-drinks.com.hr Shop!

2020 automatski Ulagač za kućne ljubimce dvostruke balonima obrok dispenzer vode kuta zida boca od 500ml prateća oprema za kućne ljubimce Planinska voda za kućne ljubimce

Link: s226317

  • 91.41 kn
  • 54.86 kn

Oznake
košara za skladištenje proizvoda, pokloni za djecu igračke ljuljačka, slobodno vrijeme stil Dječje gaćice, ljubav donosi plesne cipele, torbice za kovanice u stilu odmor, pokloni za djecu Wasi traka, pokloni za nju ведерчатых šešira, ljubav donosi kava lonci, pokloni za djecu košarka.

Značajke: siguran materijal

Izrađen je od kvalitetne i prehrane materijala PP BPA free, lagan i izdržljiv pobrinite se da je vaš ljubimac u potpunosti siguran od otrovnih tvari.

Otporna Na Vlagu Barijera

Jedinstveni barijera je dizajniran kako bi se spriječilo mokre kose u ustima, što sprečava bojenje kućne ljubimce kosom u ustima tijekom piće, može se učinkovito spriječiti prodiranje prašine i dlaka, kao i održavati čistoću vode.

Kompaktan dizajn

Pravokutni dizajn može biti stavljen u kut zida, što učinkovito poboljšava korištenje prostora, istovremeno стабилизируя zdjelu za jelo i što je lagan za prevrtanja.

Automatsko dopunjavanje vode

Koristeći osjetljivu konstrukciju izlaz vode, mogu kontrolirati visinu razine vode, i automatski refill voda kada je razina vode niska.

Dizajn dual zdjele

Jedinstveni dvostruke zdjele, 500 ml крупнотоннажная boca vode, крупнотоннажный hrane zdjelice, ispunjavaju dva zahtjeva istovremeno, pogodne za smještaj bilo gdje u kući, ureda za omiljenih kućnih ljubimaca.

Tehničke karakteristike:

Tip: Automatski Ulagač Za Kućne Ljubimce

Boja: Bijela

Količina: 1 kom

Materijal: PP

Kapacitet boce: 500 ml

Veličina: 22*22*20.8 cm/8.65*8.65*8.17 u

Neto težina: 100 g/3,53 oz

Pakiranje:

1* Automatski Ulagač Za Kućne Ljubimce

  • Izvor Napajanja: Ostalo
  • Materijal: Plastika

Magoobers22

5
2020-11-16

I use for rabbit

Dodaj recenziju

Vaša ocjena :

Vi svibanj također željeli

  • Popularni
Veleprodaja

Funker C85

【BOTON SOS:】 El Funker C85 incorpora botón trasero SOS que activa una secuencia de llamadas y mensajes configurable por el usuario. 【PANTALLA DUAL:】 El C85 equipa una gran pantalla TFT de 2,4 pulgadas.También incorpora una pantalla a color exterior

  • 328.59 kn