Dobrodošli u Sultan-drinks.com.hr Shop!

ZH novi 10,1

ZH novi 10,1" inčni zaslon osjetljiv na dodir MJK-835-FPC osjetljivim na dodir digitalizator zamjena staklene senzora

Link: s210580

  • 63.38 kn

Oznake
oštrica dijamant, тавлет, poklopac daske za glačanje zajednice, теблет, divlji Svileni šal, majmun, tableta na androidu, šal ispis konja, super peglanje, pilula srebrna.

Da kupite ovaj zaslon osjetljiv na dodir,molim vas, otvorite svoj tablet, provjeriti model tableta i oblik ploče zaslona osjetljivog na dodir, jer za iste tableta postoji drugi zaslon osjetljiv na dodir. Da kupite ovaj ekran, otvorite uređaj, provjeriti kabel priključka zaslona i zaslonsku ploču.

Jer postoje neki telefoni/tableti s različitim priključcima zaslona kabel za isti model.

Mi samo možemo garantirati da onaj koji ste dobili, da će biti kompatibilan s vašim uređajem, ako vaš zaslon ima isti priključni kabel i oblik ekrana, što je i naša slika.

Kod kabela, provjerite ako je vaš originalni ekran kabelski kod je isti kao i naš popis, ako se prodaje kod kabela prije kupnje.

Svi ekrani su bili testirani na 100% prije slanja.Kada ga dobijete, molimo vas, provjerite prije ugradnje.

Kao što je izrada promijenjeno kod kabela za različita vremena proizvoda.

Kod kabela može se razlikovati od popisa/slike,ali onaj koji ste primili, bit će točno odgovarati vašem планшету, ako vaš tablet sa source, kao što je već spomenuto.ako ne možete prihvatiti to, molim vas, nemojte ga kupiti.ističući da kupim robu koja se mogu osigurati samo normalno korištenje, ne jamči da je broj jedan na jedan, nakon što je kupac primio robu, robu bez ikakvih problema, tako da se proizvodni proces, različito kodiranje će dovesti do sporova, neće postati uzrok.Molimo vas, obratite pažnju na veličinu i boju i svoj broj zaslon osjetljiv na dodir, inače ću nasumično slanje u skladu sa inventarom!!!http://Sultan-drinks.com.hr/store/907895About dostava: besplatna je dostava,mi ćemo poslati predmet poštom Hong kong, pošte, Kina ili neki drugi mail.To traje oko 10-30 dana, ovisno o coutnries i područja,Ako vam je potrebna brza isporuka,kao što je DHL,UPS, FEDEX...ect ,molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo promijeniti troškovi dostave cacuate za vas.Povrat i povratne informacije 1. Prvo, sva roba se mora provjeriti prije slanja pomoći. 2. Kada ste dobili paket, molimo vas da provjerite paket prvo ako je on dobar ili demaged. 3. Sve povratka moraju biti obaviješteni prije odlaska. 4. kupac je dužan obavijestiti prodavatelja o svim vratio robe u roku od 7 dana nakon primitka paketa.Zadržavamo pravo odbiti bilo koji zahtjev koji obavijestiti prodavatelja više od 7 dana. 5. prije nego što kupite,provjerite proizvode, ako je to excatly vam je potrebno.Kada ste dobili proizvod, ako vam to nije ono što vam je potrebno.U tom slučaju ,ako želite zamjenu proizvoda, kupac mora platiti troškove dostave u 2 strane . 6. vraćeni proizvodi moraju imati svu originalnu ambalažu i biti u dobrom stanju. 7. povratnu poštarinu i osiguranje naknade ne povrata pri povratku ili novog slanja. 8. Trošak dostave se ne vraća.

  • Kompatibilan Brand: Univerzalni
  • brend: HNSHHS
  • Tip Proizvoda: Touchpad Tableta
  • Broj Modela: MJK-835-FPC
  • Veličina Zaslona: 7~10 cm
  • Tip Ekrana: Kapacitivni Ekran

Dodaj recenziju

Vaša ocjena :

Vi svibanj također željeli

  • Rasprodaja
Video igre

MRF186

Klijent Prvo, Integritet Prvo, Kvaliteta Prvo, Posluga U Prvo.. Mi radimo posao s iskrenošću!Jamstvo dobre kvalitete ,razumnu cijenu! Imamo mnogo različitih vrsta roba (uključujući i manje popularna stranka rezervni dijelovi),naš

  • 53.17 kn
  • 48.94 kn