Dobrodošli u Sultan-drinks.com.hr Shop!

11" C obujmica za pričvršćivanje kliješta деревообрабатывающий pvc drži alat za Дюбелирования dirigenta i otpuštanje kosog rupe

Link: s188141

  • 42.25 kn
  • 32.96 kn

Oznake
ЙОМО, priručnik деревообрабатывающий bačvi jig, beton šablona drveni, шпоночный šablona alat 5, дюбелирующий кондукторный kit general, traka drveni мормышка, beton-šablona, spor джиговый skup, rupu jig džep, kit дюбельных кондукторов.

Provjerite video iznad za više detalja. 11" C-Stezaljke kvačice kliješta деревообрабатывающий pvc drži alat

Ukupna dužina: cca 280 mm

Opseg : oko 70 mm

Debljina: oko 4,8-4,9 mm

Neto težina: oko 710 g

Plaćanje 1) primamo Alipay, West Union,Paypal, TT.sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW. 2) uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od dana narudžbe, u suprotnom rezervacija će biti zatvoren!! 3) Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo

Prosljeđivanje 1. Svjetska prijevoz tereta. (Osim nekih zemalja i APO/FPO) 2. narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Mi smo samo brod na подтверженным adrese rezervacije.Vaša adresa naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave. 4. prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. usluga tranzitnog vremena dostupan prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Tranzit vrijeme može varirati, pogotovo u svečane sezone. 6. Ako niste dobili svoju robu u roku od 60 dana od dana PLAĆANJA, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. zbog na status zalihe i разницам u vremenu, mi ćemo odabrati brod po svoj detalj od našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. rok isporuke 8. Dostava:60 dana

Povrat/ Povrat Novca 1. Imate 7 dana da nas kontaktirate i 60 dana da se vrati ga s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a mi ne ćemo izdati vam povrat novca ili zamjenu.Iznimka se ne događa!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola. 2. svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i svoj po#. 3. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim uključenim dijelovima i priborom, nakon što se kupac i prodavatelj poništava transakciju sa Sultan-drinks.com.hr.Ili možete odabrati sebi zamjenu. 4. mi ćemo snositi sve troškove dostave ako je proizvod(e) nije tako reklamirao.

Garancija svi proizvodi su testirani i pakirani su u dobrom stanju prije slanja.U slučaju ako detalj неполноценн, onda molimo obavijestite nas ne познее 30 dana od dana primitka, mi ćemo zamijeniti novi jednu.Povrat novca se ne vrši.Kupci moraju platiti za cijene se vratio i mi smo оплатим cijenu za resend.

Povratne informacije održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što nam dati neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće je riješiti pitanja, ako mi o njima ne znamo!

Klijent nema. 1, Vaše zadovoljstvo je naš cilj !!!!Zadovoljan nama, molimo vas, dajte nam пятизвездочную povratne informacije!!! !

  • Vrsta: Ostalo
  • Iskoristite: Ostalo
  • Pribor za diy: Деревообрабатывающий
  • brend: ЙОМО
  • Broj Modela: 11" spona
  • Težina: 0,7 kg
  • Dužina: 280мм
  • Materijal: Ostalo

Dodaj recenziju

Vaša ocjena :

Vi svibanj također željeli