Dobrodošli u Sultan-drinks.com.hr Shop!

Baterije za slušni aparat veličine 10 za Power one,pakiranje od 6 komada,Žuta kartica PR70 1.4 V tip A10 cink zračni pojačalo baterija p10 s коробчатым kućišta

Link: s178515

  • 54.37 kn
  • 38.03 kn

Oznake
diy pojačala metalno kućište, irepair p10, Led p10, izlazno pojačalo sluha, bit ph2, telefon A10, pojačalo zvuka, žena iza, mod вейп, Litij baterije 6v.

【Široka kompatibilnost】svježe, ne sadrže živu baterije-pogodni su za sve modernih slušnih pomagala, koriste baterije veličine 10.Optimiziran za bežični uređaji, uređaji za Bluetooth i WFA. 【Siguran i trajan】odličan dizajn ćelije, koja se opire nabubri i curenja.Pouzdano i precizno nanošenje sredstva za brtvljenje osigurava stabilnost i trajnost ćelija u ekstremnim uvjetima. 【Povećane performanse】formula bez žive s višim naponom za brzo pokretanje.Pruža optimalne performanse,veću gustoću i dugo vrijeme rada. 【Zaštita okoliša】perforirana pakiranje omogućuje da uklonite brojčanik za jednostavan transport.ekološki čista ambalaža je izrađena od recikliranih ili recikliranje materijala. 【Dar i jamstvo】kao zahvalnost, a besplatan poklon za vašu kupnju će biti kvalitetna torbica za pohranu zajedno s baterijama.Osim toga,nudimo jednogodišnje jamstvo,24-satna on-line usluga,30 dana novac-leđa garancija bez razloga,100% безрисковую kupnju.Parametar:

Marka: Power One

Napon: 1,4

Kapacitet: 105 mah

Korištenje vrijeme: 5-12 dana

Promjer: 5,9 mm

Debljina: 3,6 mm

Rok Trajanja Skladištenja: Do 01.2024

(Većina baterija je proizvedena u posljednjih mjesec dana)

Paket Je Uključeno:

6 X A10 baterije.(6 komada na kartu,1 karta na pakiranju)

1 x puni spremnik za pohranu(besplatan dar)

1 x godišnji jamstveni list

  • Podrijetlo: DE(porijeklo)
  • brend: Абай
  • Tip Elementa: Osobni Pribor Za Zdravstvo

Dodaj recenziju

Vaša ocjena :

Vi svibanj također željeli