Dobrodošli u Sultan-drinks.com.hr Shop!

Priključak za napajanje laptopa s kabelom za Dell Inspiron 5551 5558 5555 14-5455 5458 PC PN 0KD4T9 CN-0KD4T9 DC30100UI00 radi

Link: s149678

  • 45.07 kn
  • 41.48 kn

Oznake
broš pin vampir, broš Ray Mcqueen, broš parna soba ljubav, broš park razdoblje, izlazna snaga dp712, broš crvena skuter, broš pxn aukcija, broš biser-crna, broš перламутровая.

F. A. Kew

Pokušali smo odgovoriti na najčešće postavljana pitanja u nastavku, ali ako imate bilo kakvih drugih pitanja o kupnji, molimo kontaktirajte nas.

Pitanje: Kako mogu pronaći proizvod koji se ne prikazuje u vašoj trgovini?

Odgovor: Samo recite.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je potrebno, da biste ga pronašli.Gotovo nemoguće prikazati sve proizvode, jer postoji bezbroj modela.

Q. da Li dajete garanciju?

Odgovor je-Da, mi to radimo.

Nudimo 90-dnevno jamstvo na sve tipkovnice i kablovi, koje mi prodajemo, kao i 160-dana novac na ventilator hladnjaka za laptop.Neispravan proizvodi mogu se mijenjati i slobodno vrijeme jamstva.

Q. Do nudite veliko cijenu?

Odgovor je-Da, mi to radimo.

P: što bih trebao učiniti, ako je roba bila oštećena u putu?

A.( Svi naši proizvodi će biti zapakirani u dobrom stanju prije slanja, tako da naša roba rijetko oštećene lošim pakiranjem.)

Prvo, napravite nekoliko fotografija o oštećenoj ambalaži.Drugo, kontaktirajte nas.Mi ćemo provjeriti to, i ako će se dokazati da je on oštećen, mi ćemo vam poslati druge ili ćemo vam vratiti novac.Molimo vas, ne otvarajte spor.

Imajte na umu: ne potpisati prije provjere.

Jamstvo I Politiku Povrata

Na sve naše proizvode je garancija.Neispravan proizvodi se mogu zamijeniti unutar jamstvenog roka.Neispravan proizvodi moraju biti vraćeni u roku od 30 dana od datuma izdavanja RMA.Mi ćemo zamijeniti vam drugi automobil ili ćemo vam vratiti vaš novac nazad.

Ako ste pogriješili u proizvod, molimo vas da nas o tome obavijestite što je prije moguće, tako da smo mogli promijeniti za vas.Ali ako je vaš prostor već poslan vam je potrebno pokriti sve troškove ako se odlučite da ga promijeni.(uključujući početni prijevoz, utovar i istovar naknade i povratni prijevoz itd.) Mi ćemo biti odgovorni samo za povratnu vrijednost isporuke, odobrenu mu neispravnim proizvodima koje smo poslali.

Puni povrat novca (uključujući troškove dostave i rukovanje) će se izdati za bilo neispravni, oštećeni ili pomiješano robu u roku od 14 dana.

detalji isporuke

Naša tvrtka se bavi međunarodnom trgovinom već gotovo 7 godina.Pakiranje je gotovo savršen.Možemo uputiti экстренныйый izdanje izraziti veliko kupci i neke zemlje, kao što su Bliski Istok, Jugo-Istočna Azija, Europa i Sjedinjene američke Države.To će biti brže i sigurnije.Dobrodošli na pregovore sa nama.

Metode isporuke дунули podržane, kao što su DHL Express, EMS Shipping, Sultan-drinks.com.hr standardna dostava, ePacket, China Post registrirana Zračni mail.(Ne ograničavajući se na)

  • Status Proizvoda: Skladište
  • Direktna isporuka: Podrška
  • Garancija: 90 dana
  • broj dijela: CN-0KD4T9
  • Vrsta: Power Cable
  • Broj Modela: 5551 5558 5555 14-5455 5458
  • Paket: DA
  • brend: Ребото

Dodaj recenziju

Vaša ocjena :

Vi svibanj također željeli