Sultan Ice Tea je piće posebnog okusa, umjerene količine kalorija i prirodnim sastojcima. Sastav je prilagođen kako bi omogućio globalnu prisutnost, a naročito je pogodan za halal, košer i vegansko tržište.

Sultan Ice Tea je savršena mješavina tradicionalnih sastojaka Dalekog Istoka i moderne zapadne tehnologije. Azija, poznata po netaknutoj prirodi i zdravom načinu života, nadahnula nas je da izaberemo prirodne sastojke za naš ledeni čaj i stvorimo stvarno drugačiji čajni napitak.

Konzumirajte ga dobro ohlađenog kako bi najbolje doživjeli uzbudljivu svježinu i cjelovitost okusa ovog pića. Svakim gutljajem smanjite dozu dnevnog stresa, poput opuštanja u vlastitoj wellness oazi. Vole ga poslovnjaci, ali i oni koje vode brigu o zdravom načinu življenja.

Savršeno posloženi dizajn, spajanje jedinstvenih sastojaka i nezaboravan okus čini Sultan Ice Tea tvojim omiljenim pićem.

  • Punjen s Austrijskom mineralnom vodom
  • Od crnog kima iz daleke Azije
  • Osnažujući ginseng iz jugoistočne Azije
  • Najbolji zeleni čaj iz Indije
  • Nezaboravan jasmin iz Japana
  • Slatkoća iz stevije i meda

Sultan Ice Tea je lagano piće koje kombinira nespojive sastojke iz Azije s najsuvremenijom zapadnom tehnologijom. Izuzetan wellness napitak s vrijednim sastavom. Proizvedeno u Austriji, veganski i halal.

Uroni u svoju wellness oazu, naruči Sultan Ice Tea ovdje

Hranjiva vrijednost (na 100 ml)

Energija: 116 kJ = 27 kcal
Masti: < 0 g
zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 6,5 g
šećer: 6 g
Bjelančevine: < 0 g
Sol: 0,01 g

Znaš Što Piješ - Sultan Drinks