MINIMALNA NARUDŽBA

Minimalna narudžba je 1 karton (sadrži 24 limenke), a dostavu vršimo na području cijele Hrvatske. Pripreme za dostavu počinju po vašoj narudžbi, a dostava prema Vama kreće nakon vidljive uplate na računu.

CIJENA DOSTAVE

  • Za narudžbe 1 kartona, odnosno vrijednosti do 250,00 kuna dostava iznosi 30,00 kuna.
    U navedenu cijenu uključen je PDV, a cijena dostave navedena je i u pregledu potrošačke košarice.
  • Za narudžbe vrijednosti iznad 250,00 kuna dostava je besplatna.
  • Kod plaćanja pouzećem dostavljač naplaćuje proviziju za transfer novca u iznos od 2% vrijednosti paketa.

ROK DOSTAVE

Rok dostave je 3-10 radnih dana. U radne dane se ne ubrajaju: subota,nedjelja i državni praznici. Naručena roba najčešće stiže u roku od 3-5 radnih dana. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod, kupac će o tom biti obaviješten u roku 48 sati od narudžbe.

NAČIN DOSTAVE

U slučaju da je pošiljka koju ste primili vidljivo oštećena u transportu, tada takvu pošiljku nećete preuzeti već ćete bez odgađanja obavijestiti naše djelatnike kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke te vam, ako će to biti potrebno, poslati novu. Kod primitka robe dužni ste provjeriti ispravnost narudžbe na način da primljenu pošiljku usporedite s narudžbom ili računom te ukoliko pošiljka ne odgovara narudžbi ili računu, bez odgađanja obavijeste nas.

Račun se dobiva u paketu zajedno sa naručenim proizvodom.

UVJETI I ROKOVI PLAĆANJA

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem menija i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • E-bankingom
  • Općom uplatom
  • Pouzećem

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, općom uplatom i e-bankingom uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

U slučaju da Kupac želi platiti gotovinom, potrebno je odabrati plaćanje pouzećem. U tom slučaju dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun

U slučaju da uplata ne bude izvršena u roku od 30 dana Prodavatelj će ugovor će jednostrano raskinuti.

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s robom.

Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja preko Hrvatske Pošte.

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 15 radnih dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni artikli nastojati će se isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi.

Prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe. Za svaku pošiljku Kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke.